Natten

Jätteont i halsen samt svullen både i och utanför. Feber och usch. Idag har inte varit min dag. Så nu går jag och lägger mig.

Godnatt.


Men nu får det väl vara bra..?

Trodde jag blivit av med halsontet men inte! Är helt svullen i halsen så har sovit jättedåligt. Vill bara ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv men sånt har jag inte tid med!

Ha en fruktansvärt bra dag!
CIAO


Självklart!

Gissa vad det första jag ser när jag klivit av bussen här i Västerås är?! JO en polisbil och två poliser som står och snackar med några ungdomar. Det är Västerås i ett nötskal, vart man än vänder näsan så ser man åtminstone en polisbil.

Men helgen då. Jo den har varit super! När jag kom till Örebro i fredags så gick jag till Erikas jobb och hämtade nyckeln till hennes ypperligt fina lägenhet. Sen pluggade jag lite matte och började med maten innan hon kom hem från jobbet, värsta hemmafrun! Sen snackade vi skit och drack vin(Y) Vid elva gick vi till strömpis. Jag måste säga att jag gillar Örebros uteliv starkt! Vi kom hem halv 8, vad vi gjorde ute ända tills dess vettefan men det va trevligt! :) Lördagen, jaa vi kom ju som sagt hem halv 8 så då gick vi och la oss och sov till 12 sen bestämde vi oss, av någon oklar anledning, för att vi skulle gå ner på stan. Så om någon i Örebro trodde att de såg två zombies på stan i örebro i lördags, så kan jag lugna er och säga att det bara var Elvira och Erika som traskade omkring i sin egna lilla värld! När vi kom hem hm, har verkligen ingen aning om vad klockan var men vi säger runt 16, så la vi oss i en hög i hennes soffa och såg antagligen ut som två döda, fast jävligt snygga, 70+are. Om inte annat så kände vi oss som det (om man bortser från jävligt snygga). Behöver jag ens säga att vi inte flyttade våra rumpor många meter resten av lördagen? Nej jag tänkte väl det.
Idag sov vi och kollade på high school musical, Erika har ju trots allt disney channel så det vore ju dumt att inte utnyttja det! ;) Kom hem till kära västerås vid halv 3 och ah, såg polisen. Sen har jag slöat pratat med Sofia,Jossan och pappa i tele. Nu ska jag skriva CV och läsa lite matte innan Wallander börjar!

Oj, vilket långt inlägg det blev. Menmen, ingen som tvingar er att läsa.. ELLER?

HEJS

Tårta och Öret!

Igår va det skola hela dagen och vi kom igång med våran inlämning i termodynamiken, det va skönt! Kom väl hem runt 17. Jag var i princip bara hemma och vände för klockan 18 skulle jag möta tjejerna och Fredrik för att baka tårta till dagens (nu gårdagens) födelsedagsbarn Hakar! Se resultat nedan. När vi var klara vandrade vi iaf bort till hakar med tårtan i högsta hugg! Han visade oss sina nyinköpta 15cm klackskor!! (Ja, ni läste rätt!) Kom hem runt 10 med andra ord ingen fest för min del, sparade mig tills idag!



Idag bär det av till Öret till Erikis hihi! Utgång ikväll och myskväll imorgon! Kan inte bli bättre! :) hihi.

Tjaarååå!

Tror jag ger upp innan jag ens försökt!

Idag mår jag bättre, inte alls lika snorig men hostar det gör jag. Har gjort klart matteinlämningen nu och ska väl sätta mig med termodynamiken snart, eller ja efter att jag fått i mig lite mat. Tar nog min matlåda som jag har i kylskåpet. Fort ska det gå! Ikväll, när jag pluggat klart, så ska jag bara slökolla på tv, kanske glee, och bara ta det lugnt!
Imorgon är det Toschda och då har jag heeeldag i skolan om jag inte missminner mig. ÅÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Har försökt att fatta men det går ju inte, och nej jag vet inte. Mycket att göra - Jovisst, jag fattar det. Men jag vill bara veta. Menmen, Jag ger upp nu. Känns sådär men that's life! Men nu är jag sådär tjejig igen= Gör en storfet höna av en liten tunn fjäder! måste sluta upp med det!



Someday we'll know - Mandy Moore, Jonathan Foreman


HEJHOPP GUMMI***PP!

*HOST*

JAG HAR INTE TID MED ATT VARA SJUK! När ska min kropp förstå det? Jag äter och jag tränar men va fan hjälper det.. Jag åker på allt ändå..Har tillochmed fått ont i magmusklerna för att jag hostar så mycket ;s
Ska snart klä på mig något vettigt och traska bort till apoteket och ica. Nässpray och halstabletter är nödvändigt i tider som dessa. Usch. Tur att jag är ledig idag och har kort dag imorgon, då har jag iaf två dagar på mig att kurera mig inför helgen.
Är sjukt sugen på potatissoppa också men orkar inte laga det, får bli något lätt istället.

Ungefär såhär mår jag idag:


HEJS

Babbelhumör!

Idag är jag så pratsjuk att jag typ dör.. Eftersom att jag inte har någon att prata med så lyssnar jag på ashög musik, sjunger, dansar och försöker plugga!

Vet inte vad jag ska tycka, tänka, tro, göra, vilja.. Hur tusan ska jag kunna veta liksom?! Jag blir knäpp. Önskar jag hade ett svar, bara ett litet. Måste ta reda på, det är ett måste. Finns inget annat att välja på typ. Det går egentligen inte mer, men jag vill inte förstöra. Om det nu finns något att förstöra. Eller jag vet inte, svamlar bara.


Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down


Nej nu väntar termodynamiken på mig.. Men det är bara att LE och va gla!

Hejhopp!

TREDJE IDAG!

OMG SHIT POMMES TYYYP...!

Mitt tredje inlägg för dagen. Hittade bh och trosor på stan. WIE. Tvätten är upphängd=tvätt i hela badrummet!
Nu ska jag ner på stan och fika med Jossan och Fredrik. Efter fikan bär det av till coop och sedan vidare till Carro för kvällens galej!


CIAO!

Typ nej tack?

Insåg att jag har tvättid.. SÅ roligt att stan får vänta.. BLÄ.



Bruno Mars - Grenade (Y)


Dret.

Jag har inte tid med att va sjuk.. varför kan inte min kropp fatta de? Har blivit toksnuvig och fått ont i halsen. MEN jag tänker va busig tjej och göra tvärtom mot vad min kropp säger.. Därför går jag ner på stan nu och ikväll ska jag umgås med ett ypperligt trevligt gäng av balla typer! Ska bli kul!

Önskar jag visste vad du ville.

Btw jag saknar min Erikiis och min Sandruuuw!

Elvira <3 Erika



hihii

PUSS

Nu tar jag helg!

Trött tjej idag. Sov lite drygt 2 timmar inatt.. Känns stabilt eller inte.

Förstår inte varför det inte bara kan försvinna? Vet inte vad jag ska göra åt det. Det löser sig väl, som alltid med allt annat.

Nej nu ska jag fortsatta min deppdag, och gå till claes olsson och köpa kuvert! Samt en cola, sen ska jag in i duschen och duscha läääängelääängeläänge! Sen blir det tända ljus, film- och temys en dag som denna kan det inte bli mycket bättre än så!


Rihanna - California king bed (Y)


Ha en bra kväll!



Bowling= Glad tjej!

Dagen idag har varit oväntad. Gick till Jossan för att plugga vid 11 men det blev det inte så mkt med.. Vi kom helt av oss, så det blev te och skitsnack istället. Sedan lagade vi mat, fixade tre matlådor och tog med oss dem till Fredrik. Sen satt vi där och snacka dret.
Pappa va här en kortis på eftermiddagen också! När pappa åkt så gick jag till Chicco där tjejerna satt och fika. Efter fikat bar det av till strike för en timme bowling! Kul. Jag typ vann (A) 139 på första serien och typ 123 på andra, sen hann vi bara en halv till, och där fick jag 3 strikear på rad, för andra gången under den timmen! Jag måste säga att jag är lite av en naturbegåvning, med tanke på att jag bowlar typ max 2 gånger om året.

Nu sitter jag och har kollat på OC och ska väl snart lägga mig antar ja! Har ju skola imorgon.

Natti.

Äntligen..

har jag hittar något som jag är bra på! Att göra en höna av en fjäder som man brukar säga.. MÅSTE sluta nojja och ta det lite mer chill, annars kommer jag grubbla mig in i väggen!

Skriver mer imorgon:) För nu ska jag ta natten!

LE!

Städdag och fucking åmål!

Nu har jag kollat på fucking åmål och ska snart dunka huvet i kudden men först tänkte jag göra ett kortis inlägg.
"Abort, arbetslös, analsex.. nej jag känner inget, inget analsex." - älska den repliken, haha!

Idag har jag städat och roat mig med att sätta in massa papper i mina pärmar. Jag hann med en sväng på stan också, fick med mig häftapparat och en krok hem. Sen har jag bara slöat och slappat, sååå j*vla skööönt!
Imorgon har jag tvättid mellan 8 och 10. Sen ska jag vandra till gymmet och träääna sen plugga termodynamik, rooooligt - inte. Jag hoppas iaf att jag får lite sällskap av Josefinfinfin, det visar sig.

Nej nu är klockan mycket och Elvira är trött!
Justja, ska baka kaka imorgon också! Får icke glömmas.

Men som sagt, natten nu. Sussa gulligt!

WIIIIIIE

"Fööör det är fredag idaag och jag känner mig så glaad!" ungefär så brukar det låta när Frida sjunger sin fredagslåt! Undrar ja om man kommer få höra den något idag?!
Som sagt fredag idag = mattetenta  => mindre rolig dag. Men det är ju bara mellan 14.10 och 16.30 så efter det då fan tar jag helg! Den här veckan har varit den jobbigaste på typ.. hm, EVER. Men får väl gotta mig åt att jag bara har skola 2 dagar nästa vecka!
Ikväll ska jag städa och slappa och bara ta det coooolt liksom. Imorgon blir det upp och iväg till gymmet innan lunch tänkte jag :) hoppas bara att det inte är allt för mycket folk där då.

Nej, nu blir det sista rycket med matten innan tentan!

Haaa en superduperbra helg, det ska iaf jag!
Puss!

Btw kul att lite fler läser om min oooooootroligt spännande vardag! haha.

Bombnedslag?

Godmorgon! Fy så det ser ut hemma hos mig just nu! Jag orkar knappt vara hemma. På fredag efter tentan så ska jag ta tag i det, det är ett måste. Skulle knappt våga öppna dörren om någon knackade på nu, ja SÅ illa är det!
Nu har jag varit duktig och betalat min mattebok. Snart ska jag klä mig och gå iväg till skolan, sista mattelektionen innan tentan imorgon. (Shit.. insåg precis att "tentan på fredag" är IMORGON!) Idag blir det matte heeeela dagen.. KUL.. måste liksom hinna igenom alla uppgifter eller ah, måste och måste men det vore gött.

LE
Och ha en bra dag!



GAH, va ju ett tag sen som jag la upp någon bild så försökte ladda upp en. Meeeeen det gick inte! Så nu bidde det ingen..

MAA124

Uschuschusch.. Matte är bara fööööör roligt ibland! Jag varken orkar eller vill plugga mer nu, Jag vill gå till gymmet och träna tills jag kryper hem.. Men måste ta mig i kragen och kämpa på tills på fredag när jag har min tenta efter den ska jag hoppa jämfota till gymmet på friskis!! :D

Igår pluggade jag matte heeela dagen så fanns inte så mycket att skriva. Idag har jag däremot haft termodynamik hela dagen, först föreläsning och sedan räknestuga. Matilda och jag blev iaf klara med alla uppgifter som vi skulle göra på kap 5. Skönt! Lite mindre termo att räkna på i helgen. Nu har jag kollat på två OC avsnitt så nu är det dags att gräva ner näsan i matteboken! En sak som är bra med matten är att boken är på svenska, så mycket lättare att plugga då.
Så nu blir det plugg i några timmar sedan en välförtjänt pluggpaus innehållande minst 30 min powerwalk sen tillbaks till böckerna, får väl se när jag blir klar ikväll...

USCH!

Nej nu MÅSTE  jag gå upp ur soffan..

Ciao

Varför ska rubriken alltid vara svårast?

Det där med rubriker på inläggen är inte så lätt inte.. Shit vilket ilands-problem! Så nu lämnar vi det.
Idag har jag varit på en heeelt ovärd mattelektion, eller ah nästan helt ovärd i alla fall. Vi spenderade en HEL lektion, vilket idag var 2 timmar, åt att gå igenom våra inlämningsuppgifter. Så nu har vi massor att gå igenom på torsdag, vi ligger ju en lektion back liksom.. Vilket är dagen innan våran mattetenta. Tummen upp till min mattelärare! NOT..  Fick iaf G på inlämningsuppgiften, så det va skönt!

Imorgon blir det matteplugg på skolan heeeela dagen... :) haha, så nu blir det natten för min del! :)

Ha't gött!


Förstår inte!

Hur kan det komma sig att även fast jag får som jag vill så blir det inte som jag tänkt.. Vaaaarför kan det aldrig bara vara enkelt, som när man va liten. Då hade man inga hämningar, var inte rädd för något. Nu tar det emot och man, iaf jag, låter bli så fort det är något som blir jobbigt. Då låter jag det hellre va och går och grubblar, funderar och blir knäpp på mig själv istället.


Ledsen för att jag inte sa något men vet inte vad jag ska säga eller jo, men vet inte hur jag ska börja.. Borde kanske bara tagit mod till mig och fått det ur systemet, kanske hade varit bättre då. Men är rädd för att se din reaktion när jag säger det, när jag bryter ihop, när jag är liten och svag och bara vill bli kramad. 


Idag har jag fått reda på min andra tenta.. 2p ifrån att få en 4a.. SUUUUG. Ska kolla om jag kan klaga till mig 2p, vore underbart! Även om jag är nöjd med en 3a så är ju en 4a bättre!

Nu ska jag ta på lite skön musik och sätta mig och skriva rent inlämningsuppgiften som ska in imorgon sen blir det natten :)

Natti!

RSS 2.0