Workshop och städning

Idag började jag skolan vid 10 så fick lite sovmorgon. Skönt. Vi hade workshop på lektionen vi skulle bestämma vad "den skumma prylen under mössan" var, på riktigt så var det en platta som man skjuter på vid lerduveskytte. Men vi bestämde att det skulle vara ett lock som passar på alla burkar, smart va? ;)
Efter det gick jag ner på stan en snabbis, inhandlade årets första julklapp - till mig från mormor!
Gissa vaad det är??? - Jag vet, jag vet!!


Hittade äntligen ett par snygga och sköna öronmuffar! WIIIE


När jag kom hem så började denna eviga städning.. Disk,tvätt och dammsugning. Har bara lite disk kvar, men det tar jag senare.

Imorgon har vi föreläsning i elkunskapen mellan 8.15-12.. KUL


Det här var ett misstag av mig.

Ha De Gött!

Godmorgon!

Sovmorgon idag, skönt! Nu ska jag äta frukost, duscha och sedan bege mig till skolan för lab med tjejerna. Hoppas det går bra, så att vi hinner bli klara.


I miss..

Och just det - Ha en bra dag!


22!

Snart flyttar jag! WIHO. Måste snart börja packa ner mitt rum i banankartonger igen..KUL eller inte. Det ska dock bli så skönt att komma in till centrum och närmare skolan.
I helgen var jag hemma i värmland för att passa mina kära småsyskon när mamma och pappa var i örebro på deras årliga julklappsshopping. På fredag kvällen åt därför Dora och jag tacobuffé på mastis innan vi gick till bion och såg på Harry Potter och dödsrelikerna del 1! När den var slut åkte vi till coop och köpte hårfärg för vi skulle färga Doras hår, vilket vi också gjorde.
På lördagen åkte jag och Ludvig till mormor och bakade pepparkakor i massor, många älgar, grisar och hjärtan blev det. Runt kvällningen åkte jag till Johan och så åt vi pizza, såg på slutet av Harry Potter och de vises sten. Vid 9 hämtade jag Sandra och sen åkte vi till Tomas där Jens och Niro var och festade. Vi snackade och så, sedan släppte vi av dem på stan för de skulle till banken och sedan vidare till mastis. Sandra och jag fortsatte kvällen hemma hos mig. Vi kollade på paranormal activity, liite läskig. Skjutsade hem henne runt 2 och sedan hem och bums i säng!

Söndag vart mest resedag. Idag har jag inte varit i skolan på föreläsning och sedan satt vi kvar och kollade på våran elkunskap, som är svååår!  Imorgon har jag inga föreläsningar så är "ledig", men vi ska till skolan och göra våran lab då är det tänkt.:)

Nu ska jag ta och slita mig från datorn och ta mig lite fil och kolla på ung och bortskämd som börjar alldeles strax! Blir en tidig kväll ikväll för jag har sådan sjuk huvudvärk..

Ha de bra!


HEJHEJHEJHEJ!

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade.. Och en del har hänt.. snön som var så mysig är numera näästan helt borta! BUHU. I helgen har jag haft besök av två pinglor, Sandra och Erika! På fredagen när de kom hit åt vi pizza kollade på idol och lite så. Lördag vart det shopping i ett par timmar, oväntat va? haha! Lite nya grejer blev det, bla en välbehövlig dammsugare. På lördagkvällen lagade vi tacos och sen var det utgång inplanerat, vi var väldigt otaggade alla tre, men vi gick ut och dansade lite fast åkte hem tidigt för det var typ heeeelt dött.. Väl hemma kollade vi en halv film och somnade utom Sandra som såg hela. Sen på söndagen segade vi och kollade film och sen rung 4 åkte dom hem och lämnade mig med massor med disk, SNÄLLT! haha, nejdå det va ingen fara :)
Underbar helg! <3

Ha däää!

SNÖSNÖSNÖ!

Heeeeeeeeeeeeeej mitt vinterland! Åh va det är mysigt med snö! Underbart att vakna upp på morgonen och titta ut och så är det helt vitt!
Idag ska jag ta på julmusik, dansa, sjunga och städa. Sen ikväll ska jag försöka ta mig iväg till träningen! Bara inte det är kaos med bussarna idag med för då skiter jag i det, så de så!

Tisdag och snöyra!

Idag har den första snön kommit till Västerås, och det med råge! Inge lite lagom här inte. Det har snöat ovabrutet idag, skulle gissa på 20-25 cm kanske! Åkte buss till skolan idag, det va skönt på dit vägen men hem vägen var mindre rolig.. Först och främst va bussen 30 min sen, sedan tog bussresan hem till mig 45 min (den tar vanligtvis ca 10 min). Bussar och bilar som körde fast i snökaoset, och gud vet allt! Mindre kul var att jag missade ett möte som vart bestämt sen tre veckor.. Dumma snökaos!






Måndag

Igår gjorde jag inte så mycket mer än att åka hem till Västerås igen. Tog en cykeltur ner till den lilla coop butiken som ligger här i närheten för att panta burkar och handla lite mjölk och så. Efter att jag ätit kollade jag på Beck, sen gick jag och la mig.

Idag gick jag upp halv 8 för att göra mig iordning till lektionen i marknader och företag. Han vi ska ha som lärare verkar som en rolig snubbe, så den kursen kommer nog bli rolig. Sen träffade jag en tjej på skolan och fick köpa en bok till kurslitteraturen, gick även till expeditionen och köpte kompendiet som vi ska ha i Elkunskapskursen. Tycker om kompendier, de är mycket billigare än kursböckerna! 



Bilden är från sommarn -08 men båten har ju ett så snyggt namn så va bara tvungen! ;)

HA DÄÄÄÄÄÄ



Lördag

Igår hade jag myskväll (PM) med min gullegris! :) hihi Puss på det.
Idag har jag och gullegrisen vart på loppis och hon slängde pengar omkring sig, som vanligt! Sen kom jag hem och då var mammas kusin (?) Torbjörn här och fikade med sin dotter som hade spelat innebandy match i brogårdshallen. Så jag blev lektant och fick sitta och spela barn-monopol med henne. Energisk tjej är allt jag har att säga! haha.
Sen har jag målat mitt bord och bara slappat.
Ikväll blir jag nog bara hemma med mammi och pappi! :)


Ha dä!

PM!

Nu har jag vaknat och gått upp,ätit och hunnit kolla på film och slappat lite. Ska snart kolla igenom mitt PM en sista gång innan jag skickar in det samt skriva sammanfattningen. Sen ska jag leta dammsugare med mamma och pappa, det är ju nödvändigt att ha en sådan.
Måste fortsätta måla mitt bord också, vill även hinna sola.

Ikväll blir det PM (popcornmys) med gullegrisErika. Jag lääääääääääääängtar!
Elvira <3 Erika

Ha en bra fredag!!


Jag vill.

Nu ska jag snart äta pizza med lillsyrran, fy va gott! Sen ska jag duscha, gå ner på stan och sola, fortsätta måla mitt bord(som jag ska ha i nya lägenheten) vitt och ikväll ska jag till Elin med Sandra och Matilda. Ska bli kul! hihi.
Om ganska så exakt en månad flyttar jag in till centrala Västerås. Gångavstånd till allt typ. Underbart.

Erika bor numera inte i lilla krillehöla utan i Örebro, jag förstår nu hur hon kände när jag flyttade. När jag kom hem i tisdags var min första tanke "Åh ikväll ska jag gå till coop med Erika!", Kom på 10 min senare att hon inte bor kvar i huset rakt över gatan längre. Så jag fick ta bilen till coop helt själv. Inte lika kul.


Hur ska jag kunna förstå? Jag blir knäpp. Hör något från ett håll sen nästa dag får jag veta något annat från ett annat håll.. Jag vill, men hur ska det gå till? Och hur ska jag bära mig åt för att det ska gå?


Pizza nuuuuuuuuuuuu!

Ha dä!

Bord,stolar och kurslitteratur!

Idag vaknade jag av mig själv vid halv 10 och tyckte jag var väldigt duktig, men somnade om gjorde jag och vaknade halv ett istället. Hoppade ur sängen och ner till köket för att äta frukost, sen åkte jag och pappa och handlade färg och sånt till bordet och stolarna jag ska ha i min nya lägenhet. Jag har tvättat och torkat av dem, det behövdes! Så nu står dom nere i källarn och torkar och bara längtar efter att bli vita och fina!
Har letat kurslitteratur också, men alla böcker jag hittar är redan sålda.. trist. Blir ju så mycket billigare om jag kan får köpa dom begagnat.

Jag blir knäpp.. vill ha vill ha vill ha.

Imorn verkar det som att det blir fika hos Elin! :) hihi.


HA DÄ

lallalalaaaallalallalalala

Ungefär så kul har jag just nu.. Sitter och kollar halvt på simpson samtidigt som jag letar kurslitteratur som en tok! Önskar jag kunde hitta någon här i västerås som jag kan köpa böckerna av så det slipper bli såå sjukt dyrt!
Har gjort mattetenta idag ,tror jag klarade den, så nu är jag klar med mattekursen! SKÖNT! Bara att skriva lite till på PM;et och sen skicka in det, så är jag klar med mina två första kurser! Wonderful!

I helgen va jag hemma hos mammi och pappi i värmland och träffade några av tjejerna! Superkul verkligen! :D Fick veta en hemlis som jag inte vet om det är varken bra eller dåligt.. spännande och jag kan inte riktigt låta bli att fundera på det. Imorn åker jag hem igen, för att påbörja vecka nummer 2 av mitt underbara höstlov! Bäst att ta vara på den lediga tiden som jag har, vet ju aldrig när jag får nästan 2 veckors ledigt nästa gång!

Idag är det en månad kvar tills jag får nyckeln till min nya lägenhet, KUL! Den ligger super bra och är fin, dessutom hela fyra kvadrat större än den jag bor i nu! haha

Snart fyller Erika år och dessutom så har hon ju flyttat nu, så måste införskaffa två presenter till henne!

Nu ska jag diska och sen göra mig te och en god macka :)

HA DÄ!

RSS 2.0