Fem dagar kvar!

Kom precis på att det är fjärde advent idag! Ojojoj, jag har bara fixat en enda liten julklapp. Snacka om att jag är stressad!
Helgen har varit super!
Imorgon blir det sista MF redovisningen och sedan ska jag och Matilda börja på sista labben i elkunskapen, Skönt!
På tisdag ska vi göra klart och redovisa labben.
På onsdag så åker jag hemåt till lilla kära kristinehamn! För jullov och julfirande med nära och kära :)

Ha de bra!

14 December

Insåg precis att det är 10 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp! PANIK.
Men iaf sov lite längre än väntat idag, till 10, men nu har jag hunnit med att äta frukost och börjat sortera tvätt. Bokade nämligen tvätt tid 14-16 så ska försöka hinna med ett par maskiner då :) så jag får lite rena kläder. Jag behöver dock gå och köpa tvättpåsar så mina kläder inte blir så uttöjda. Sen ska jag hänga in och packa upp samt dammsuga, diska gjorde jag faktiskt igår kväll så jag har ingen disk just nu! WIIHOOOO.

Nu ska jag dricka en kopp te och kolla på julkalendern som jag missade imorse.

Ha det gött! :)



Julstress

Helgen har varit fullspeckad.
Fredag: Försov mig så kom till skolan vid 9 började egentligen 8.15 men sånt händer! Efter att vi slutat vid 12 satt jag och Matilda kvar och skrev klart och lämnade in våran laborationsrapport i elkunskapen (Hoppas vi slipper komplettera). Sedan gick jag hem, åt mat, packade, duschade och fixade mig inför kvällen. Klockan 18 gick jag till Jossan för lite förfest ihop med ett gäng glada flickor och pojkar. Sedan gick vi vidare till vingasqen (stavning?), en tävling i godast hembryggda vin. Inget av dem smakade särskilt gott. Runt 23 gick vi till kåren och dansade tills våra ben inte orkade mer! Somnade vid 3 tror jag.
Lördag: Gick upp klockan 8 och åt frukost och makaroner för jag var så hungrig. Sedan packade jag det sista och begav mig mot stationen för att åka hem till Värmland 10.15. Resan gick segt, trodde aldrig att jag skulle komma hem! Johan mötte mig på stationen och så gick vi hem till honom och åt nudlar och kollade på ett avsnitt HIMYM. Mamma och pappa hämtade mig vid 14 för vi skulle till mormor och födelsedagsfika. Blev kvar där en stund och sedan bar det av hem för att göra mig iordning och så eftersom vi (Jag, Erika och Sandra) skulle till Emil och Emmi på lite förfest. Sedan bar det av till Mastis, men va fan vart det den sista timmen? Jag fattar ingenting! Men det va kul!
Söndag: = Slappardag!

Bästa helgen på länge! :)

Imorgon är jag ledig och har sååå mycket att göra! Jag behöver städa, tvätta, plugga och köpa julklappar! Har inte köpt en enda än!!!!

Ha de gött!



Nya lyan!

Här kommer alltså bilder på min nya lägenhet!









Har inte riktigt hunnit packa upp allt än, men det mesta som ni ser på bilderna!

Ha det bra!



7 December

God morgon!
Jag sitter här i nya lägenheten, bilder kommer senare eller imorgon, och äter frukost och dricker te! Måste bara säga att åå va jag är glad för att jag har flyttat! trivs så sjukt mycket bättre här! :) och att ha min egna säng! Jag sover som en gud.
Har inte bestämt mig om jag kommer hem i helgen eller om jag ska stanna här. Jag är sugen på att åka hem, men vill också gärna stanna kvar här, trivs ju så bra i mitt nya hem!
Om 40 min ska jag gå till skolan och möta Matilda. Vi ska skriva lab-rapport så vi blir av med det samt lämna in våran tredje inlämningsuppgift i kursen Marknader och Företag. Borde börja kolla på torsdagens opponering också så att vi är väl förberedda.

Nu ska jag gå och sminka mig och lite så. Jag ska försöka att hinna ta och lägga upp bilder senare!

Haaaaa däääää

Kunde inte..

låta bli att lägga upp denna fina innan jag går till sängs!



Sov gott, det ska iaf jag!
Natti!


Dagen innan Söndag!

Har sovit något sjukt dåligt i natt.. Bara drömt mardrömmar och vaknat stup i kvarten. Jag har inte tid att vara trött för det är så att jag flyttar imorn och jag har inte börjat packa än.. hur ska detta sluta?! Får väl ta mig i kragen och sätta fart snart. För imorgon kommer ju Mammi, Pappi och Moster hit och ska hjälpa mig flytta saker, så då vore det ju bra om jag hade packat ner det mesta iaf.

Jag har även skolarbete att göra tills på måndag och antar att jag inte kommer hinna det imorgon, så då måste det göras idag. Skulle även vilja hinna ner på stan, men det är sista prio just nu. Dessutom ska jag hinna med och tvätta idag också. - Detta kan bli en spännande dag!

Appropå något helt annat, så vet jag inte om jag bestämt mig för att tycka om årets julkalender eller inte. Va i vilket fall uppe imorse och kollade på den, måste ju ge den en chans även om jag tycker att det verkar lite knepig samtidigt som den är gullig på något sätt.


Nu ska jag fixa lite musik till min ipod sen ska jag börja packa!


Take care!

Nu börjar nedräkningen!

Idag är det första december och 2010 börjar gå mot sitt slut.. Fan va fort det har gått, det är ju helt sjukt! Hann inte kolla på julklaendern i morse, så har gjort det nu på eftermiddagen. Den verkar ju lite sådär, men jag kommer nog följa den ändå av tradition liksom.

Önskelista har jag inte hunnit skrivit någon. För väl fixa det tills på söndag när mamma,pappa och Annica kommer hit för att hjälpa mig flytta! ÅH JAG LÄNGTAR!! 

Erika fyllde ju år i Lördags och dagen till ära åkte vi dit  på övernattning och hade lite trevligt. Hon fick en kökslampa,vattenkanna och juleskum av mig och Sandra. Lampan passade bra och Erika verkade nöjd! Det var en riktigt trevlig helg!

Och nu till dagen idag. Mådde illa imorse, trodde jag skulle spy men det gick över som tur var. Har verkligen inte tid med någon form av sjukdom, speciellt inte vinterkräksjukan! Ska plugga lite nu, och sedan ska jag gå till mitt lilla coop och köpa mig någon frukt att äta innan och efter träningen ikväll. Vi, jag och Matilda, ska på skivstång! Ska även försöka hinna med att hämta nyckeln till nya lägenheten innan träningen! Har ju fått den idag, hihi :)

Saknar värmland.

Haa dää gött!

RSS 2.0