För det är Freeeeedag idag!

Idag är det fredag och Elvira är glad! Dock önskar jag mig en *A* i valborgspresent (?), japp.. som ni ser har jag just infört valborgspresenten! Bra va??

Idag har jag och systeryster varit i Karlstad och shoppat loss, efter både det ena och det andra ;p Hittade shorts, två tshirts, ett linne och en tunn långärmad tröja! Så nu är jag väl ett par hundra fattigare men vad gör väl det :) haha. Jag fick ju vad jag ville ha iaf.

Ikväll ska jag äta grillat med familjen och bara vara hemma och umgås, Mys! Imorgon ska jag träffa tjejerna och lite sånt. Vi ska väl grilla och försöka ta oss till någon majbrasa. :)



Vet inte vad jag vill men en sak är säker, så här vill jag inte ha det! Börjar få en 20-årskris tror jag minsann.. Hemskt!


Hoppas på en superbra helg nu!!
PUSS

Onsdag

Jag var riktigt nära på att skriva torsdag som överskrift.. Illa!  Nu sitter jag här och förundras över mig själv, jag har nämligen utan några som helst problem lyckats fixa så att jag kan ha min data skärm som en extra skärm till tvn! WIIE. Glad tjej klappar sig själv på axeln!
Har suttit med matte inlämningen idag, är snart klar med den, sååå skööönt! Nu ska jag snart tvätta och diska så det är fint här hemma innan jag åker hem imorgon.
Planen för kvällen är väl att packa, plugga och kolla på off the map. En rätt ny serie som jag tycker om.

Jag åker hem redan imorgon för att jag ska träffa min potentiella arbetsgivare för sommarjobbet. Ska bli kul! Jag vill så gärna ha det! Det vore guld värt.

Nej nu ska jag leta upp någon rolig bild som ni kan få se :)


How about this one?

Hoppas ni får er ett gott skratt när ni ser hur jag såg ut allra första gången jag sminkade mig heeelt själv! Lite läppstift är ju alltid uppskattat ;)

Nuuu är tvättstugan min, måste springa!


Att inte göra någonting

är något jag är bra på!

Idag har jag iaf varit i skolan en sväng och pluggat lite med Jossan och Fredrik och sedan gick vi hem till Fredrik och åt. Vid två gick vi ner till hamnen och fikade på ett mysigt fik. Sen hem och har inte gjort ett någe.. Vissa dagar så stänger min kropp av sig.. och idag va en sådan dag. Ska lägga mig nu så att jag orkar med en fullspeckad morgondag!

På torsdag bär det av hemåt igen.

Inte lika nipprig idag.. Fast ändå. Äh jag vet inte!!
Men nu - Dejt med kudden! Natti


25 April

Jag fattar ingenting. Varför blir jag så nipprig över ingenting? Jag borde inte bli det, inte alls..
Jag tror det visar på att jag saknar att ha någon, någon att kramas med, någon att pussa på, någon att ringa på kvällarna, någon att berätta allt för, någon som känner mig utan och innan.

Trodde jag skulle tycka det va skönt att komma tillbaks hem nu ikväll men här sitter jag helt depp och bara tänker, funderar, önskar och hoppas.

Det här funkar inte. Jag måste hitta någon som tycker om mig lika mycket som jag tycker om denne. Egentligen är det väl då man ska sluta leta, så kanske är det jag ska göra? Äh jag får se det löser sig väl, även om jag håller på att deppa ihop helt och håller just nu.. Blir så less på mig själv.


Jaja, nu blir det sängen för imorgon ska jag upp tidigt och gå min morgonpromis och sen ska jag träffa Jossan, vi ska plugga matte.
Och så ska jag hinna med promenad på minst en timme på eftermiddagen.



Go'natt!




Tänk att jag varit såhär söt en gång i tiden!





Torsdag och helg.. UNDERBART!!
Har inget att blogga om idag egentligen, mer än att berätta att Erika, Matilda och Sandra kommer hit imorgon och jag längtar! :D  hihihihi
PUSS

Lördag..

Jädrans allergi! Jag tror jag blir tokig.. jag har ont i huvudet, bakom ögon, under ögonbryn, i leder och jag är ordentligt förkyld.. Kan det bli bättre? svar JA. Jag borde plugga men orkar inte. Gick och la mig tidigt igår för att jag skulle orka med att plugga idag, sov liksom 10 timmar inatt. Buuuhuuu... BLÄ. Hoppas verkligen att det är allergin annars är jag rejält sjuk och det har jag inte tid med.


Såhär ser jag inte ut idag kan jag lova!



Byyye!


Tisdag!

Eller? är det tisdag idag? Jo men jag bestämmer att det är de!

Ville mest säga att imorgon då smäller det. Då börjar jag mitt nya liv. Jag ska gå ut och gå varje morgon och kväll. Jag ska halvera mitt kolhydrat intag och istället äta grönsaker och jag ska bara äta sötsaker på Lördagar! Jag ska även försöka göra ett matschema för varje vecka.
Och bara så alla vet, så gör jag inte detta för att gå ner i vikt utan för att få mer energi, bli gladare och helt enkelt må bättre!

Imorgon, efter strömningsföreläsningen, ska jag gå till stadium om kolla om jag kan hitta någon träningsoverall.


Natti!!


Vad kräver du av mig egentligen?

Vilken underbar ledig vecka jag haft! Dock har den gått alldeles för fort, inte okej!! Men jag har haft det bra ändå! men måste bara berätta att åååh va jag har saknat Matilda! Man inser inte hur mkt man saknat något förrän man träffar dem.

Söndag: Jag åkte hem vid 13, så när jag kom hem gick jag och köpte tyg innan jag gick till Jossan för att fixa våra overaller. När jag kommer dit får jag världens chock. Fredrik hade klippt sig och ser numera ut som någon helt annan, men det blev sjukt bra! Vi påbörjade även planeringen av N0llningen, eller ja rookieveckorna som det heter här och kollade på pensionärsjävlar på semester. Va hemma vid halv 12. Trevlig söndag!

Lördag. Ja asså vad ska man säga? Det är ju inte första gången.. Men nu får det va bra för nu tänker inte jag vara med längre!
Fredag. Spenderade hela kvällen med Erika. EhjärtaE!

Idag är det upprop i strömningstekniken tror jag men det är inte förrän kvart över ett. Sen ska jag ut och gå en timme eller något så jag får röra lite på mig.




En bild på mig och snyggingen!


Hejs!!

RSS 2.0