30 November

Måndag.
Idag har jag gått hela dagen och trott att det vart tisdag, så det var en besvikelse att inse att det bara va måndag. Har iaf skjutsat Dora ut till stallet och kollat på henne när hon red samtidigt som jag satt och läste lite. Hon är duktig :) 

Helgen har varit bra ! :) 
I Fredags fyllde Erikababe 18 ! :D  Grattis igen ;$  ska fira henne i hemlighet en annan helg, när hon inte är i örebro till sena kvällen. Därför spenderades kvällen med taco på mastis med Johan. efter vi ätit oss mätta cyklade vi i regnet hem till mig vilade middag en stund ;$ sen tog vi bilen till stenstalidshallen för att kolla på handboll. Lite innan 10 va vi hemma hos mig igen, då blev det film och mys:) <3 

Lördag och dagen efter Erika fyllt = UTGÅNG ! :D så vi,jag, Sandra och Erika, drog till mastis och dansade rumporna av oss! riktigt rolig kväll ! LOVEYOUBABES<3




/E

24 November

Tisdag.

Idag har jag bara vart i skolan och segat, tisdagar är en sån dag. och sista lektionen, samhäll med David (tror jag han heter), är så ovärt !  Ska skriva ett projekt om återvinnig. Jaha? Mer detaljerat har vi inte fått veta, tack liksom !
Igår pluggade jag spanska och va på New moon i Karlstad med Linnéa och Johan. Den va brabrabra !:D
I Söndags sov johan och jag läääänge, sen åkte vi till maxi med Erika , sen skjutsade jag hem Johan så han slapp cykla i regnet, så snäll är jag !(A)  Sen degade jag framför tvn hela kvällen ! ;$






/ E

21 November

Lördag.
Har tröttnat lite på att blogga därför jag inte skriver så mkt.
Men igår eftermiddag bakade jag, Johan och Dora pepparkakor :) mys. Efter det åt vi, sen följde vi Dora till mormor. På hemvägen hamnade vi av en slump på Nillas och fick med oss lite godis hem.(A) Sen gosade vi ner oss i soffan och kollade på idol och V for Vendetta.:)

Idag var de öppethus på skolan, Johan snäll som han är gick upp tidigt och följde med mig:) Ikväll ska jag ut i Karlskoga med tjejerna! ska bli kul.
Du är min, bara min goding <3



För er som inte vet så har jag kirrat KÖRKORTET !!!



/E

15 November

Söndag

har inte orkat skriva nu på ett tag, eller snarare inte hunnit. Har så himla mycket att göra i skolan, kommer snart bli utbränd..:( men ah än så länge lever jag ju.
Det har vart den bästa helgen på länge!



- Jag vill tycka om dig för alltid

8 November

Söndag.
Har haft en väldigt händelserik helg, mer än jag klarar av egentligen tror jag.
Någon äter upp mig inifrån, vet inte vart jag ska ta vägen !



/E

RSS 2.0