Regn

Åkte ner på stan och åt tillsammans med Johan idag under den lilla stunden det var uppehåll, så när vi satt där och åt i godan ro kom regnet tillbaks och bara öste ner .. Sånär vi ätit klart fick vi kryssa oss till de affärer jag ville in i. Mamma och pappa kom och hämtade oss och våra cyklar. Sen skjutsade jag hem min pojk och åkte en sväng till mormor.

Nu sitter jag och väntar på Linnéa , som precis knackade på dörren tror jag ! 





22 !

Idag är det så att jag och min kära pojke Johan fyller 22 månader ! Hihi, det firar vi med att spendera kvällen/natten ihop. Vi har ätit glass och godis och kollat på en faktiskt rätt rolig film ! hihi

Jag Älskar Dig Tindris !<3


Twilight

Tog mig lite sovmorgon i morse, så jag gick inte ur sängen förrän klockan var halv 9. Gick ner kokade mig en kopp te och satte mig och läste - twilight. Stekte mig ett ägg innan jag åkte till bussen som jag skulle me för att hinna i tid till jobbet som började 13. Jobbade till 19, åkte buss ihop med älsklingen hem. Han är ledig imorn han.. FUSK! 
Sofia och Erika kom hit när jag kom hem, så vi har bokat hotell till sthlm nu, ska bli så sjukt kul ! LÄÄÄÄÄNGTAR !

Nu tänkte jag gå upp till sängen och ivrigt fortsätta mitt läsande om Bella Swan och hennes liv.

 


Nytt försök !

Tänkte att jag kanske skulle ge bloggandet en ny chans nu när skolan är slut och jag ändå bara jobbar om dagarna. Får väl se hur länge det håller i sig !

Har tagit studenten och skaffat mig ett jobb, träffat nya vänner men har kvar min älskade pojke ! Honom vill jag för allt i världen inte byta bort!
Har även sökt universitet och hoppas på cilvilingenjör industriell ekonomi - affärs inriktning i borås, det vore så himla kul ! Om jag inte hamnar där så åker jag nog på au pair ett år eller något.. Vill inte vara kvar i lilla Krillehöla i alla fall.

 

Rörigt. Svårt. Knepigt.

 

 


RSS 2.0