19 Januari

Helgen va underbar ! Hann med lite av varje.

Idag har jag vart i skolan och när jag kom hem så låg det ett paket till mig på bordet med 4 olika bågar som jag funderar på, men jag fastnade inte riktigt för någon av dem. Får se, kanske bara är ovana. Runt 6 åkte jag och hämtade Jens så åkte vi upp till hans pappa i garaget. Där fick jag välja vilken bil jag ville ha till balen, så nu är det klart. Känns skönt! En sak till ur världen liksom.


Nu sitter jag hemma hos min älskade, han ligger och läser medans jag sitter här lite även fast jag egentligen borde plugga.. men jag orkar inte. Jag är ledig imorn så får ta det då, om jag orkar..


/E

12 Januari

Jag har vart lite dålig på att uppdatera några dagar nu, så därför kommer en liten kort resumé.

Fredag - 8/12
Vaknade hos Johanbby, vi gick upp i någorlunda tid, han städade lägenheten, och sen vid ett kom pappa och hämtade mig.  Sen gjorde jag inte allt för mkt, förns på kvällen då det blev film kväll med Elin, Erika och Sandra, hemma hos henne. 


Lördag - 9/12
Va i Karlstad och letade efter tv till mig, bestämde mig för en 32 tums. Sen var jag hos bby en stund, efter det hem och sen krogen med Sandra ! KUL

Söndag - 10/12
Sandra skjutsade mig till Johan när hon skulle hem, så jag och bby hade världens mysdag. Helt underbart ! 

Måndag - 11/12
Var i skolan till ungefär 3 sen  kom bby och mötte mig, så gick vi en snabbis på stan och efter det hem till mig, och packade upp min efterlängtade tv ! Fick skjuts av pappa hem till Johan så stannade jag där en sväng, vi hade sönder vårat pepparkakshus som vi stylat så snyggt ! kom hem, fixade så att tvn funkar, sen gick jag och la mig.

Tisdag -12/12 (idag)
Skolan, precis som igår. Gick till mormor så fort jag kom hem, där bakade jag pepparkakor och höll henne sällskap. Alltid lika trevligt !
Jag tycker om min mormor!
Kom hem vid 8 då gick Erika och jag ut och gick en svänga. Och nu sitter jag här och ska snart gå upp till min stooora tv och sköna säng !


Älskar dig Tindris <3 
/E

7 Januari

Vaknade bredvid Johanbby, gick upp duschade, nästan drog Johan ur sängen. åt fruskost, skjutsade mormor till sjukhuset. Efter det gick Johan och jag först till nordea för jag skulle fixa så jag kan få överföring på nätet typ, sen till smycka där vi hämtade ut mitt halsband och hans armband. Sen skjutsade jag hem honom och hämtade mormor på sjukhuset igen, och skjutsadet hem henne med. Efter det åkte jag hem och åt lunch, sen bar det av till degerfors för att kolla på balklänningar, jag hittade min !:D äntligen. Då har man det ur vägen liksom, skööönt !

Nu vet jag inte vad det blir av mig ikväll, kanske mormor, kanske hemma, kanske hos Johan, vem vet ! 

Bild på klänningen kommer någon dag !
/E

6 Januari

Vaknade klockan 9 idag, gick upp gjorde te till mig själv och lilla syster sen kollade vi på ungefär halva Gustaf filmen. Sen var det dags för mig att skjutsa henne ut till stallet och Jonte, hämtade henne även på eftermiddagen. Annars har jag inte gjort alltför mycket idag, plockat lite på mitt rum, kollat på balklänningar, pratat lite med mormor. Väldigt skön dag. Nu sitter jag här och funderar på när Johanbby har tänkt att pallra sig hit.

Imorn blir det degerfors med mammi ! 


/E

5 Januari

Igår kväll var jag hos pojken min, vi tänkte kolla på film, men efter 3 försök så gav vi upp. Det var något knepigt med ljudet så ingen av oss orkade se, blev några avsnitt how I met you mother ist. Sen så han lärde mig spela HoN, kvällen slutade med att jag satt i hans knä och spelade och tog ut mina aggressioner över att inte fått sett inglourious basterds som jag så gärna ville se. Men det va kul, om jag är snäll kanske jag får spela någon mer gång(A)

Dagen har spenderats i Karlstad med Erika, Sandra och hennes mor och syster, för att leta balklänningar till oss. det gick väl ganska bra tror jag. Vill dock hellre hyra någon än att köpa tror jag, ser inte något annat sammanhang som jag skulle kunna få användning för en balklänning.. Sandra hittade i alla fall en som hon blev helt obeskrivligt vacker i. Va hos bby förut en kortis förut och lämnade ljus som jag köpt till hans mamma, han har nämligen spelkväll.. Han vet inte vad han går miste om HAH!


Nu ska jag ta och kolla på någon film.
/E

3 Januari

Vaknade bredvid Älsklingen vid halv 12 typ, vi gick upp åt frukost, kollade på tv och sen körde jag hem honom, och åkte med mormor till Lidhl. När jag kom hem fixade jag i ordning lite mat till mig, åt den så fort så jag fick ont i bröstet men det va gott iaf ! 
Nu sitter jag här och fryser och är snuvig som sjutton, det är inge kul. Ska kurera mig ordentligt nu så jag inte blir sjuker. Funderar på att gå och lägga mig i min säng och kolla på tv och vänta på att klockan ska bli 21.00 för då ska jag kolla på film med mammi ! hihi.




/E

2 Januari

Nu sitter jag här nyduschad och jättemätt. Underbart !  Blir mastis med Erika ikväll iaf, vi har bestämt oss för att ta oss själva i kragen och gå ner. Så nu måste jag blåsa håret och fixa mig lite innan hon kommer, ska bli kul ! 

Juste, glömde bort att skriva det förut, Grattis Tim !


Jag älskar dig ! <3

/E

2/01 - 2010

Nu när jag gjort ny design på min blogg tänkte jag att jag ska försöka mig på bloggningen igen. Ska försöka uppdatera så ofta jag orkar.

Julafton 24/12
Som vanligt på julafton så var vi hemma med mormor, moster Annica och mina två kusiner, Gabriel och André. Vi åt och va ute på julpoängsprommenad, något som mamma och pappa kommit på, va kul faktiskt. Det fanns några riktigt kluriga frågor. När vi kom in dukade vi fram allt julgodis och bänkade oss i soffan för att se på Kalle Anka, det gör vi varje år. Även detta år öppnade vi klapparna direkt efter Kalle, en sak var dock annorlunda i år, det kom ingen tomte tills oss.. Fick massa bra saker men kommer knappt ihåg vad nu, men bla en tv och pengar. Vid 10 åkte jag och hämtade baby, så kollade vi på film tills vi somnade.

Juldagen 25/12
Vaknade bredvid Älskling. Efter frukosten skjutsade jag hem honom. På kvällen så bar det av till Mastis där alla 30+ar befann sig, kanske inte riktigt det vi hade väntat oss men det va kul som sjutton ändå ! En kväll vi sent kommer glömma !

27/12 - 30/12
Så åkte jag och Älsklingen till Stockholm för att shoppa på mellandagsrean och för att hälsa på hans pappa som bor där. Tåg resan dit var nog den längsta jag någonsin åkt, tiden gick så segt, och ändå tog resan bara ungefär 2 timmar och 40 min, det är ju inte så mycket. Johan va snäll och härdade ut nästan 12 timmar shopping bland galna brudar på två dagar. Bara så ni vet så är Han är världens bästa, men han är min ! 28/12 hade vi 15 månader !

Nyårsafton 31/12
Jag var värdinna och hade över 7 ytterst trevliga flickor på middag. Var väldigt kul !
Det som blev efter 12 slaget finns det inte så mycket att säga om, Kristinehamn asså.. När jag sen kom hem runt 3 någongång så satt Älskling här och väntade på mig !

Nyårsdagen 1/1

Vi firade in det nya året med en riktig slappardag. Vi kollade på film hela dagen, 4 st tror jag det slutade på. Bror min väckte oss vid halv 2 och frågade om vi vill ha pizza, så det blev våran frukost/lunch. USCH va pizza är äckligt gott. Riktigt mysig dag !

Nu då, äntligen framme till dagen det är idag. Sitter här och försöker bestämma mig om jag ska gå ut eller inte ikväll, är rätt sugen på att se Knektar Kungar men jag vet inte. Det visar sig väl så småningom. Känner mig ganska duktigt som orkat skriva allt det här även fast min mage äter upp mig inifrån, är så himla hungrig. Men ska inte äta något fröns kvällsmaten så att jag inte förstör min aptit, vi ska ju woka idag ! MUMS
Nu blir de att göra nått annat än att sitta vid datorn :)


/ E

RSS 2.0