17 Februari

Nu har jag varit duktig och skrivit ungefär halva min argumentation som ska lämnas in på fredag, Känns skönt! Annars har jag inte gjort så mycket idag, vart i skolan och träffat min älskade prens, PUSS PÅ HAN !
Jag måste bara berätta om min lördagkväll, när jag kom hem till min älskling lite efter 7 kom han i kavaj och öppnade, det luktade god mat i hela lägenheten. Runt halv 8 vart maten klar, så när jag kom in i köket var det upplyst av ljus och han bjöd på vin till sin väldigt goda mat. Hasselbackspotatis och kött hade han gjort, supergott ! Det var världens bästa alla hjärtans dags present ! Jag älskar dig bby! <3 AOOHPP (puss asså;$ )
Nu ska jag åka och hämta min bror :)
/ E

12 Februari

Har haft lite bloggtorka nu ett tag, har varken orkat eller haft tid till några inlägg. Har hänt en hel del med saker men orkar inte berätta om allt här.. dom som känner mig vet det är det viktiga.
Igår var jag ute och åkte längskidor på golfbanan, shit va det va härligt ! och idag har jag en underbar träningsverk. Har förövrigt vart hemma från skolan idag, har inte mått så bra. Börjar allvarligt fundera på om jag är laktosintollerant, kanske borde testa att sluta äta laktosprodukter, men jag älskar ju mjölk så är inte så lockande, fast å andra sidan vore det ju inga fel att slippa ha ont i magen. Idag har jag haft mycket tid till att göra ingenting, så har hittat en ny kärlek, three days grace! Nu sitter jag här och längtar tills imorn så jag nästan spricker, då ska johan och jag ha alla-hjärtans-dags-mys och han ska laga mat till mig(A) hihi, ska bli så mysigt. Jag har en överraskning till honom också men det kan jag inte säga fall han emot alla odds skulle få för sig att gå in och läsa. Då spoilar jag ju det för honom. Men innan jag ska hem till älskling imorn så ska jag ner på stan med mamma och moster och kolla lite, samt fika på ejes som vi brukar göra, ska bli kul!
/ E

RSS 2.0