. . .

Är det idag mitt nya liv börjar? Känner mig depp. Usch. Fy. Blä. Äcklig.

Kan inte allt bara stanna upp när det är som bäst? När allting är på topp liksom.. Som nu i helgen när tjejerna var här, kan det inte vara så föralltid? Världen får gärna sluta fungera någon dag när jag är glad och lycklig. Ibland önskar jag att jag kunde, kunde le på utsidan även när det gör ont på insidan. Men jag kan inte. Shit. Jag tror jag behöver dig. Vet inte säkert. Men tror. Det är luddigt. Jag blir disträ. Lätt irriterad. Allmänt trölig, som värmlänningen säger. Vill prata, vill dela, vill berätta men kan inte. Kan de inte bara försvinna av sig självt?


Tror. Önskar. Hoppas. Vill.



Natti




Nya glasögonen!



Fnizz ;$


Stolt!

Bloggar sent idag också, blir så när man är ledig dagen därpå! Men imorgon ska jag dock iväg oc träna med Matilda klockan halv 12 så måste upp i någorlunda tid i alla fall.
Jag tycker det ska bli skönt att få lite struktur på vardagen nu när skolan drar igång igen.
Juste skolan, va ju där idag på upprop för termodynamiken. Kursen verkade okej men det va inte det jag skulle säga utan det var att jag fick en fyra på elkunskapstentan!!!! WIIIIE, Glad tjej! Åh va jag är nöjd med mig själv, för det va en riktigt svår kurs, trodde inte ens att jag skulle klara tentan och så fick jag en fet fyra!

Nej men nu ska jag kolla på slutet av mitt OC avsnitt sedan sova, God natt!


Söndag

Imorgon börjar skolan igen, jippiiiiee! Nejdå men ska bli lite kul att få träffa alla igen iaf. Tänkte försöka hinna diska och städa lite från i helgen samt handla innan skolan drar igång vid 15. För efter vi slutat så ska jag och Matilda gå direkt till friskis och gå på ett corepass, ska bli kul!

Kom ju hem till västerås i fredags morse och då sov jag en stund gick och hämtade mina nya glasögon (bild kommer någon dag) och så lämnade jag in mina nyckar till min förra lägenhet. Runt 16 gick jag hem till Jossan och kollade på när hon och Carro målade hennes lägenhet även Fredrik kom och kollade en stund. När de var klara så åkte vi och handlade på Maxi och sedan hem till Carro och lagade mat och åt fruktsallad, Trevligt!
På lördagen gick jag till Jossan vid 11 för att hjälpa henne att måla en andra gång. Vi målade i racerfart, tog ca 2 timmar. Duktiga tjejer! Gick hem, städade lite, gick och mötte Erika på stationen, sen gick vi hem till mig. Jag duschade och fixade sedan väntade vi på att tjejerna, Jossan, Carro, Katti och Kim, skulle komma. Vid halv 7 drog vi i gång med matlagningen, lax stod på menyn. Gott! Sen blev det några ölspel och sedan gick vi till Kåren! :)
Idag vaknade jag och Erika vid 12 gick upp och ner på stan en snabbis, vi fick med oss varsin pizza hem iaf, det är ju alltid något! Lite innan 15 följde jag henne till station och från det att jag kom hem igen har jag bara slappat och tagit det lugnt, Skööööönt!
Bra helg!!

Men nu blir det natten. Imorgon har jag massa disk att ta hand om från i fredags.. kuuuul! ELLER INTE!

Natti!


It's gonna be all right

Jag förstår inte hur detta går ihop.. Jag längtar hem något enormt, vill inte vara kvar här längre. Vill HEMHEMHEM NUNUNU!!!

Nu ska jag kolla tv med mamma och pappa och sedan sova så jag orkar upp i morgon..

Natti

What do you want from me..

Sov till halv 12 idag så skippade frukosten och gick direkt på lunchen - Klyftpotatis och pepparsås, mums! Sedan tog jag bilen och åkte iväg och slängde skräp åt mamma och pappa och fortsatte sedan ner till ejes för att plocka upp mormor och mamma på stan. Det var då jag hörde låten som plågat mig hela dagen, Adam Lambert - What do you want from me... (Skrattirriterande eller hur?!)

Sen har jag i princip inte gjort någonting, byggt ihop en hylla från ikea åt pappa, börjat fixa mormors fotobok, hmm, jaa det va typ det, eller jaa har i och för sig skjutsat Ludvig och Nisse till deras fotbollsträning, Dora tills hennes handbollsträning och sedan hämtat med andra ord har jag varit privatchaffis åt mina småsyskon ikväll.

Imorgon ska jag hämta mormor vid halv ett för jag ska följa med henne och handla och så ska jag handla lite själv. Annars har jag inga större planer för morgondagen. Jag borde tvätta några 30 tvättar eftersom att tvättmaskinen hemma i Västerås inte kan det ;s

Elvira längtar heeem!



Vad ska man säga?

Jag fattar inte!.. Fattar inte vad någon av dem tänker med..? De pratar skit om varann och sen blir dom ihop? Plus att det är ganska så stor åldersskillnad för att vara så unga.. Men det är väl kul för dem, så länge det håller..

Nu vääääääntar jag på att jag ska orka resa mig ur soffan och gå upp och sminka mig lite innan Sandruuw kommer och hääämtar mig!

Puss


Lååångtråkigt...

Jag förstår inte hur detta går ihop men jag blir så jävla rastlös och slö när jag kommer hem till Värmland. Känns som att jag inte har något här att göra typ, sorgligt men sant!

Detta har hänt sen jag skrev sist "BLA BLA BLA BLAAAA" typ! haha. Okejdå.. Lite kan jag väl berätta. Jag har gjort två tentor denna vecka, i torsdags och fredags. Har verkligen ingen aning om hur det gick, men hoppas jag klara dem! Så nu är jag hemma hos mamma och pappa tills fredag för att nu har jag mitt riktiga jullov, sköööönt va?!! Jag fick nästan som två lov, så ska inte klaga. Men blir ju tråk när inte mina babes är hemma om dagarna..
Imorgon så ska jag åka med Sandra till Kd en sväng. Sen ska jag försöka ta mig till boxningen och träna, saknar den. Sedan har jag inga mer planer för denna vecka utom att jag ska beställa kurslitteratur innan jag börjar igen, vilket är nästa måndag (24e). På fredag ska pappa till Stockholm så då åker jag med honom och blir avslääppt hemma i Västerås, längtar nästan.. konstigt va?
Och på fredag kväll så kommer Erika våldgästar mig över helgen, det kommer blir super!

Så. Nu har jag skrivit lite. Jag trivs med mig själv och lever ett ypperligt bra liv! Puss på alla som förgyller min tillvaro!

Nu väntar sängen.
Natti.


2011.

Första inlägget 2011 blir ett kort ett men det får gå ändå:) Jag har tappat lite av blogglusten. Det tar sådan tid och dessutom så vill jag ju ha något värt att skriva om. Nu när jag väl har det så har jag ingen ork till att skriva om det, varken om jul eller nyår. Båda helgerna var super!
Imorgon ska jag till karlstad med Sandrababe och shoppa loss lite. På kvällen ska vi fika med tjejerna, innan vi skiljs åt igen.
Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. Ska gå ner och ta mig en lussebulle och lite saft nu tror ja! Hoppas att det finns någon ensam en kvar i någon låda i frysen som väntar på mig. Bara mig. MIG. MIIIIG!
Godnatt!

RSS 2.0