Torsdag

Torsdag idag, jahapp. Tiden går inte fort här hemma inte.. sjukt sega dagar, har inget att göra. Jag kan liksom inte ens plugga! Det är ju helt otroligt!
Idag har jag iaf varit och klippt mig och sen kommer sandra hit så ska vi tona mitt hår :) Ska även försöka fixa fotoboken som mormor ska få. Känns som att det får bli mitt "att göra" idag.

I tisdagskväll:
Dora - PAPPA!!! Vet du vad jag vill ha när jag fyller år?
Pappa - Nej, vad?
Dora - Ett mixerbord!!
Elvira - Vad ska du ha ett mixerbord till?
Dora - Men ELVIRA, lägg dig inte i!! Du bor inte ens här längre!!!

Här känner man sig välkomnad.. eller inte. haha


Den som väntar på något gott!

Nu är jag äntligen ledig en vecka! Fyyy tusan vad det ska bli skönt! Få komma hem till Värmland och bara ta det lugnt och umgås med min familj, min mormor och mina underbara tjejer! Ska bli så sjukt skönt att få koppla bort lite!
HEMHEMHEMHEM!!!





If you thought I would wait for you
You got it wrong

GODNATT! :)

Äntligen helg, ELLER???

Nej varför skulle det vara så bra?
Har pluggat som en tok varje dag i över två veckor nu, inklusive helger. Det är dock inte slut än. I eftermiddag har jag tenta eller ja dugga, kallas det väl. Kommer nog gå skit men man får väl hoppas på det bästa. Ska läsa lite till nu, sen spela bra musik och dansa som en galning så att jag blir på bra humör! Det går oftast bättre på tentan om man är på bra humör när man går dit!
Igår va vi "lediga", med andra ord ingen föreläsning. Jag började dagen med att försova mig när Jossan och jag skulle till gymmet, så fick en liten springtur vid 7 på morgonen (Y) när jag kom hem så åt jag frukost och fixade mig. Vid 10 gick jag till skolan och hämtade min inlämninguppgift som skulle kompletteras så den måste jag hinna göra i helgen också! Efter det gick jag hem pluggade, åt och sedan gick jag tillbaks till skolan för att få lite hjälp inför matteduggan idag. Kom hem vid halv 4 kanske, pluggade lite till, åt och sen bar det av till jossan vid 7. För vi skulle på nollemöte (inför nästa år). Verkar som att vi kanske kommer bli generaler, kul! när vi kom hem gick vi in till Jossan och satte oss med matten till 1 sen gick jag hem och sov.
Snart tenta, 14.10.
Ikväll ska jag nog ta ledigt från plugget eller ja iaf efter klockan 9 men innan jag gräver ner huvudet i termodynamiksboken så måste jag diska och städa lite här hemma för det ser förjävligt ut! Så, så ser min kväll ut!
Imorgon då.. hm jooo någon som kan gissa kanske? ... PLUGG! och på söndag med. Skriver tenta på måndag men på tisdag åker jag hemhemhemhem!! Jaaaag längtar!

Pusshej leverpastej!

Ett sista ryck med matten eller sängen?

Ni får ursäkta min klena uppdatering på senaste men jag varken orkar eller hinner med något annat än plugga, sova och äta. Knappt äta liksom.. men det måste man ju, säger Erika iaf!

Det är sjukt kallt hos mig. Eller ja. Jag fryser. Det är dock 22 grader här inne. Feber? - SVAR NEJ! Har inte tid att vara sjuk.


Btw, Jag röstar för SÄNGEN! Men måste nog räkna lite innan jag lägger mig. Så matte en timme eller så. SEN ska jag kasta mig i sängen.

Hejdå! och GODNATT!

Tillägnat dig, Erika!

Dagen idag har varit bra! Först matte men våran röriga men ack så gulliga lärare Valter. Han kan inte riktigt bestämma sig utan han frågar oss hela tiden. Han låter ungefär så här - "Jag hoppar över kontrollen nu.. behöver jag göra kontrollen? Jag struntar i den, eller ska jag göra den? Ni kan kontrollen nu va? Ah jag låter bli att göra den.. Eller nej jag gör den ändå. Okej? Jag gör den." Bara ett exempel och jag lovar jag överdriver inte!!
Efter lunch så hade vi ytterligare en föreläsning. Citat Matilda - "Jag hatar formeltanten".. Så blir det efter en tretimmars föreläsning med, precis som Matilda så fint uttryckte sig, formeltanten.

Imorgon blir det matteplugg och så ska jag tvätta. Kul va? Svar nej.

Ledsen att det inte blev så långt inlägg Erika men du ska veta att jag tänker på dig!;)



Nu blir det natten! SUSSA GULLIGT! :)



Skönt att det redan är torsdag!

Idag har jag varit duktig. Va på föreläsning mellan 8.15 och 10. Efter det satte vi oss och gjorde klart våran inlämningsuppgift. Så nu ska vi bara slänga ihop en liten rapport sen är den klar! Underbart! Lite knepigt att en så stor uppgift bara kan vara 1hp, menmen.. Vi va klara vid 13 ungefär och då vandrade jag ner till banken och fixade så att mitt bostadsbidrag kommer att sättas in direkt på mitt konto ist för att jag ska få någon dum utbetalningslapp! Sen fortsatte min vandring till lilla ica för en liten snabbhandling (kom på när jag kom hem att jag borde pantat mina flaskor så får nog gå ner dit igen sen..). Väl hemma så har jag diskat och plockat, så städningen som jag påbörjade i helgen är snart klar. Jag är obeskrivligt dålig på att städa! Det är helt sjukt..



Min bakgrundsbild på mobilen!  Kollar bara på han!! Behöver jag säga något mer?



Nej nu ska jag forsätta med att rensa papper osv, sen blir det matlagning och efter det matteplugg! I can't wait.

Byebye!


Onsdag

Hur fan ska det vara möjligt att klara av detta?! Jag orkar inte, fast jag vet att jag borde och när jag inte gör så får jag ångest för det. Min hjärna och kropp klappar ihop och strejkar!
Men baaara att bita ihop! Inte ge upp! Inte misslyckas! Kämpa Kämpa, jag ska fan klara detta! Jag ska va civilingenjör när jag fyller 25! Fyfan va underbart! Men vägen dit är inte bara..:(

HEJDÅ.

Heldag på skolan!

Nu är det så att jag är fantastiskt trött idag Somnade precis framför tv med datorn i knät. Jag vet, farligtfarligt.
Idag har vi, jag, Matilda, Frida och Katja, varit duktiga tjejer och suttit i skolan och jobbat med inlämningen, som vi typ är klara med! Hoppas vi hinner det sista imorgon. Vore underbart att kunna koncentrera sig på matten för den tar ju så sjukt mycket tid!
Sen va det ju det här med mat också.. vad ska man äta ikväll då? och matlåda imorgon? JOBBIGT.
Vill hinna träna också.
Shit vilka underbara ilandsproblem jag har!

Sen så saknar jag min lilla familj också.. Men ah, får väl vänta med att träffa dem tills slutet på månaden! Längtarlängtar!

Nu ska jag gå och handla något så jag kan slänga ihop någon form av kvällsmat+matlåda!

Hejdå.

Fix-söndag!

Jag lägger mig. Ger upp. Orkar inte mer. Varför ska jag? Och inte du? 1+1=1 så jag hade dig förut. Då var vi ett men nu 1+1=2. Nu är vi två. Vet inte alls vart jag har dig. Din tur to make an effort så att säga.

Idag, söndag, ska jag städa, plugga, laga mat + matlåda till imorgon och promenera bort till Fredrik och hämta mina saker som jag lämnade där i fredags kväll.

Har väl inte så mycket mer att säga.


Nejnej, inte alls sleten! ;$

HEJDÅ


WIHOO

Igår va jag på något superhumör! Va asglad hela dagen och hoppade runt till musik här hemma hela förmiddagen och sen efter tentan också!
Tentan gick okej tror ja! Hoppas verkligen jag får ett stort fett G!

Kvällen igår va rolig fast knepig! Först gick jag till jossan och sen gick vi till Fredrik på förfest. Det var vi halv 12 ungefär som allt började knepa sig. Vi gick ut allihopa för att gå ner till stan och sedan till Pluto. Fredrik kom på att han glömde plånboken där uppe så han gick upp och Jossan följde med men de sa att vi andra kunde gå i förväg. Så vi gick. Jag gick och snackade med Karl och helt plötsligt så va de andra bara borta. Först ringde jag Jossan, då svarade Fredrik "Jossan ligger och spyr, så vi kommer nog inte". Sen så ringde jag till Katti när vi stod utanför Pluto och då sa hon "Vi funderar på om det är värt pengarna". Jag blev lite små putt men tänkte äh vafan, jag gr väl in och dansar med grabbarna! Sen helt plötsligt, när jag stod och dansade som mest, så stod Katti och Mats där! Då blev jag glad! Sen dansade vi natten lång, eller ah halva natten! Skum men rolig kväll!

Idag har jag inte gjort ett smack! Och min största ansträngning idag kommer vara att gå till Kim, som bor i Haga dvs typ 40 min från mig, där vi ska ha filmkväll ikväll!


Ha en riktigt nice Lördag!
PÖSS

Jahapp!

Alltså ibland vet jag inte vad jag ska tro? Är det såhär du vill att jag ska va mot dig också? Inte berätta saker? Att du ska få veta saker bakvägen liksom? Nej det tror jag inte.. men uppenbarligen vågar du inte berätta saker för mig, fattar dock inte varför? Jag trodde vi delade allt? Jag delar iaf allt.. men kanske ska sluta med det nu. Är ju ändå bara jag som kämpar för att behålla det vi engång hade. Varför ens försöka när du ändå inte ens kan anstränga dig lite? Synd bara, men jag måste väl kanske inse att det är såhär du vill ha det och släppa taget lite.

"Idag ska bli en bra dag!" Som en viss vän till mig skulle sagt! Jag vet inte ja, men jag hoppas det! Matten cirkulerar i mitt huvud, kontinuitet, deriverbarhet, derivator, implicit derivering, ja gud vet allt! Jag hoppas verkligen att jag klarar tentan som jag har idag!
Är hungrig som tusan men får inte äta något än.. för har tagit mitt förbannade penicillin. Ska försöka hinna ta en tablett innan tentan också annars får jag nog svårt att få ihop det med mat och så idag! Haha.
Kanske blir tacobuffé på sportsbar sen efter tentan. Ikväll är det utgång planerad, men jag är inte så taggad eftersom jag inte får dricka något. Men det blir nog roligt ändå! hihi.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig så jag blir lite piggare till tentan!


Hejhopp!

Usch för penicillin!

Penicillinet som jag fick för mina streptokocker gör så att jag fastar. Det är asjobbigt för jag får inte äta något på en timme innan jag ska ta tabletten och sen när jag tagit den så får jag inte äta på två timmar.. alla mellanmål försvinner ju liksom! Inge roligt alls! Men
Jag mår sämre idag än vad jag gjorde igår, det känns ju bra.. Speciellt med tanke på att jag har mattetenta imorgon. Hur ska detta sluta!!
Ska snart iväg till skolan och gå på sista matteföreläsningen innan provet. Hoppas han sääger något vettigt så jag inte går dit helt i onödan. Sen när jag kommer hem igen blir det väl att äta mat och sen plugga matte HELA dagen/kvällen.. WIIHOOO!

LE? Ja jag försöker iaf!

PÖSSHEJ!

... ELLER?

Inte konstigt att jag har ont i halsen.. STREPTOKOCKER HEJ!= penicillin i 10 dagar.

Va i skolan till ungefär 14 idag, vid 15.30 gick jag till min familjeläkare (jag vet! OMG, jag har en familje läkare!) och fick veta att jag har streptokocker.. YEY.. NOT.
Sen har jag pluggat lite matte iaf, men annars inte gjort ett nöge. Ska lägga mig nu så jag kan vakna upp iaf lite pigg i morgon.

Natti.

RSS 2.0