28/9 09

Gårdagen var rätt seg, två kvällar på krogen gör att man blir de. Men lyckades ändå skriva en jätte fin spanska uppsats om "Mi chico ideal" och även plugga lite matte, hade prov idag. Inte så himla kul men det gick nog okej iaf, hoppas jag ;$  Sen var jag ute och gick en sväng :)

Idag har jag vart i skolan, och sen övningskört med bilskolan, ska boka halkbana imorn(A) hihi.    Nu ska jag hoppa in i duschen,  sen ska jag hämta mina grejer hos Linnéa och sen kolla på idol:) lugn kväll ikväll.





I my heart!


/E

26/9 - 09

Nu är min krog-oskuld, som Linnéa så fint uttryckte sig, borta! Var där igår, vi hade planerat en lugnt hemma kväll men Linnéa fick spratt och ville ut , så på den vägen vart det. Himlans rolig kväll! :D hihi
Sandra har vart här en sväng idag, vi har vart duktiga flickor och pluggat matte! Nu sitter jag här och borde duscha och fixa mig så jag kommer i tid till josefin, men jag orkar inte är så slöö..:( men ah måste väl ta mig i kragen snart !
Ikväll blire Krogen med mina sötisar! ska bli så himla kul !:D vi ska först till josefin och förfesta lite sen blire Mastis tror jag bestämt:)
nej nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen om jag ska hinna med allt:D
/E

21/9 - 1 DAG !

Datorfan har gått sönder hemma, så den är inne på lagning nu, får väl tillbaks den om ett par veckor. Därför jag inte uppdaterat på länge..  men IMORN då fyller jag äntligen ! hihi:D och på lördag blire krogen ! ska bli så himla kul !:D jag längtar så jag nästan spricker !:$ hihi

förtillfället sitter jag i skolan och ska snart ha kemi, om typ 3 min, så måste kila nu så jag inte kommer försent!



/E


13/9

Ligger på mage i Erikas säng med Erika herself. Vi väntar för tillfället på Emil som ska komma och va lite social med oss. Ikväll har vi haft en Elvira och Erika på äventyrs kväll. Vart och fikat, med stor omsorg valt ut en fim som vi ville hyra, sett den och ätit godis och smörade poppisar. 

Grattis till elin som fyllde år idag, eller igår kanske man ska säga nu :) hihi va väldigt trevligt i fredags.



nu är Emil här!



Pussåhej leverpastej (på en gurkmacka!)

10/9 - 12 DAGAR!

Äntligen har jag kommit hem för dagen. Gick till skolan vid 8 som vanligt, hade fysik, religion,svenska,samhäll och kemi, okej dag förutom att fysiken är så jäävla seg..:(  hann även med att ha håltimme i 2 timmar, under den tiden gick jag, Sandra och Josefin runt på stan och drällde:) slutade 16.10 , gick ner till bilskolan för att sitta där i 2 timmar på teorikurs, inte nån höjdare precis..
Blir nog en kvällspromenad senare:)
Imorn blire skola som vanligt, sen ut och äta med tjejerna och fira Elin som fyller 18 på lördag:) ska bli väldigt roligt !



Nu ska jag snart gå ner och greja med lite hemlisar till imorn;) hihi
/E

8/9 - 14 DAGAR !

TVeckor! nu är det inte långt kvar och jag lääängtar snart ihjäl mig ;o
Imorse när jag vakna va jag super trött så snooza i en halv timme typ:$ sen fick jag bråttom till skolan och mattelektionen, måste säga att det är nu matten börjar bli svår, matte E liksom :/  Hade även spanska och naturkunskap idag. Efter naturen fick vi veta att samhällen va inställd vilket betydde att vi hade slutat !:D klockan ett! Heltotroligt !
Så ist för skola till fyra så har jag spenderat dagen hos min kära mormor, som förövrigt är en av de underbaraste människor jag vet! Pluggat lite teori osv. Vid kvart i 7 åkte jag hem för att jag skulle ut och övningsköra. Tränade på att parkera idag, inte det lättaste vill jag lova ..:( men det ska gå, Övning ger färdighet :)

Nu sitter jag här och överväger om jag ska gå och kolla på idol eller inte.. ska nog göra det:) även fast större delen av allt man får se är reklam men ändå ;p
Imorn ska vi ut och hälsa på företaget vi ska göra projektarbeter på och få reda på lite mer ingående detaljer, spännande. Med det vi vet än så länge så verkar det som att vi ska programmera nått program men det är en tuffuppgift.. ;o jaja det löser sig tillslut som vanligt :))
/E

7/9

Nu har jag äntligen kommit hem från den 1,5 h långa introduktionskursen för körkortsteorin. har nätt och jämt hunnit med att äta, köttfärssås och spagetti stod på menyn idag mumsmums:D
Nu är jag så himla godissugen ! :$ GODISGODISGODISGODIS!  Måste få med mig nån till maxi så jag kan få köpa min dagliga ranson av socker(A)  Jag kommer krypa på väggarna här hemma annars..:$
/E

7/9 - 15 DAGAR!

Va ute på en trevlig liten promenad med Stefan igår:) han kastade husvagnar på mig ;o Och idag fyller den skitungen år ! GRATTIS ! :D
Skolan va trist idag som vanligt.. ;p slutade dock rätt tidigt, enligt mig, 15.10.  Är väl kanske inte så tidigt egentligen men ah har man mitt schema så är det de. :(
Vid 18 ska jag på teorikurs, för körkortet asså. Ska bli gött att komma igång, hoppas bara att den flyter på bra så den inte blir så seg :) Efter kursen blir det nog bara hem och slöa :) om inte något oväntat sker vill säga.


jag blir inte riktigt klok på dig:$


/ E

6/9 - 16 DAGAR!

Hade glömt hur mycket jag tycker om hitta nemo!:$ den är bara för sööt ! "eva kuering, vilket namn. Lustigt nog stavas det precis som evakuering " ;D

Idag blire spanska och teori plugg, sen vore det rätt gött med en prommenix också men får se hur det blir med den saken :)


Vafan blev det igår då?

/ E

5/9 - 17 DAGAR!

Idag har jag faktiskt vart så duktigt att jag har pluggat körkortsteori :) Läser om omkörning på landsväg för tillfället, det är ju så många onödiga saker som står där, sånt som redan är självklart liksom, typ "du får inte köra om när du har mötande trafik" NÄHÄ ?! Den som kom på det måste vart redigt smart ;) så det är inte så kul men måste ju göras..
Ska snart gå ner och ta mig nått att äta innan jag avlider av hunger ;P sen ska jag lägga näsan i boken igen, och försöka hinna läsa klart det här kapitlet idag :)

Ikväll tror jag bestämt att jag ska träffa Stefan, han har lovat mig att vi ska se på hitta nemo(A) hihi ska bli mysigt, har inte sett den på hur länge som helst ! :$


Vissa människor är helt otroliga ! ;o



/ E

4/9 - 18 DAGAR!



Kvällen igår va massa mys:$ hihi(A)





KAKOPANNKAKA !!
KAKAOPANNKAKA!

3/9 - 19 DAGAR !

Igår kväll efter att Erika och jag vart på maxi så hade jag tänkte att jag skulle kolla på so you think you can dance, efter lite mer än en timma så somnade jag. Vaknade runt halv 5 i soffan med tvn på och lampor tända:$ La mig i sängen och somnade om. Gick upp kvart i 8 igen och gjorde mig i ordning, men tiden gick väääldigt fort så fick lite bråttom till skolan.
Dagen började med fysik och religion sen lunch i ca 2 timmar.. Har dock insett att religion är väldigt intressant:) vid ett började lektionerna igen, svenska, samhäll och kemi ! YES..
När jag kom hem vid halv 5 väntade Dora på att jag skulle göra slingor på henne, nu är vi äntligen klara och det blev väldigt fint :) 

Det är inte så lätt att förstå sig på er ska ni veta !




Elvira <3 Erika
Elvira <3 Erika





/ E

2/9 - 20 DAGAR !

Första inlägget, är inte så bra på att skriva och bloggning är nog inget för mig men tänkte att jag skulle ge det ett försök liksom!
Vaknade vid 7 av att mitt alarm på mobilen ringde, snoozade ett par gånger, sen gick jag upp och åt frukost osv, sen bar det av till skolan för att ha design. Vi kollade på nån jäkla film från ferrarimuséet i Italien, sen fick vi skissa fälgar, JIPPIE! det vart inte någe vidare..
Efter designen väntade en håltimme på 2 och en halv timma typ, inte så kul men hann med att göra lite matte så gick väl bra. :) efter lunchen skulle vi ha kemi, ytterligare ett av mina favvoämnen.. :(
Sen cyklade jag till sjukhuset för att vaccinera mig, tog den sista av de tre sprutorna. Sjuksköterskan måste ha satt sprutan på en nerv eller nått för nu har jag ont i armen, kan knappt lyfta den :(

Nu väntar jag på mat, tror det blir köttfärspaj(A)


Hoppas jag har fel..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0