Träääääääning!

Igår när jag kommit tillbaks hem till västerås så gick Matilda och jag och köpte oss varsitt Friskiskort och sedan gick vi på ett Aerobicspass, superkul! Skönt att röra på sig! Så nu har vi bestämt oss för att vi ska bli fitta! (?) haha, med andra ord tränade. Blir träning sedan också! Två gånger på två dagar! Inte illa, men det va sjukt kul! :D

Imorn är det redovisning av PM;et , känns bra! Ska blir skönt! Sedan har jag bara tentan i matten kvar på mina första två högskolekurser! YEY!

Nu ska jag slappna av lite innan jag ska gå till träningen! TRÄNINGSVÄRK HERE I COME!!

Borta bra men hemma bäst!

Idag har jag inte gjort mycket, skrivit på PM;et, ätit ute med mamma och pappa samt vart och handlat med pappa. Skön dag. Imorn bär det av hem till Västerås igen! Längtar tills jag flyttar! Ska bli så skönt att få bo mitt i stan och ha ugn och fläkt i köket och KAKEL i badrummet! Halleluja tänkte jag när jag såg det kan jag säga!



Jag förstår inte hur det har blivit såhär..

Porslinsdocka? Nej tack.

Vaknade runt tolv idag även fast jag hade ställt klockan på halv 9, förstår inte riktigt hur det gick till men.. Gick upp åt mat och nu har jag suttit med näsan i matteboken, KUL!
Ska snart gå ner på stan och sola tänkte jag, ska försöka bli lite brun, känner att det behövs efter den fiiiina komplimangen från en äldre dam på kicks förra helgen.

Damen - " Jag måste bara säga, vilken fin hy du har! "
Jag - " Jaha, tack så mycket. "
Damen - " Så blek och fin som en porslinsdocka."
Jag - "Tack."

Men egentligen tänkte jag, ah taaaaaack, blek som en porslinsdocka YEY , vem vill inte va det liksom?..... haha !


Värmland!

Hemma i värmland några dagar nu, skönt! I fredags va jag hos sandra. Vi snacka massa hemlisar och kollade på idol och Alice i underlandet. Det va en riktigt bra kväll. Fick inte så mycket sömn den natten dock, typ 1,5 timmar men jag lever.
Igår, lördag, gjorde jag typ ingenting under dagen, vid halv 7 kom Sandra och Erika hit och drack vin, trevligt :) sen kom Andreas var med en stund innan vi gick till mastis, vi fick även med oss andreas tjej Erika dit. Det var trevligt!
Idag har jag mest slöat. Fick mig även en promenad till coop med Erika förut, ytterst angenämt! Ikväll blir det tv och så kommer min efterlängtade SötSofia hit! hihi.

Ha de!

Torsdag 14 Oktober

Imorse vaknade jag av att regnet slog så hårt mot rutan att jag trodde den skulle gå sönder, men bestämde mig ändå för att cykla till skolan. Tog på mig hela regnstället och när jag sedan kom ut till cykeln så hade det slutat regna! Så regnbyxorna åkte ner i väskan och så bar det av.
Detta är min cykel vag till skolan, 5 km.

Hade matte idag, de flesta av våra mattelektioner har inte varit så givande, men denna var det. Och våran mattelärare Anna är lite rolig ibland. Idag sa hon såhär "Ni kan välja mellan två metoder när ni ska läsa detta, metod 1 tar lite längre tid än metod 2 men båda två är möjliga, ungefär som att åka från västerås till stockholm via malmö eller västerås- stockholm via enköping."  Efter mattelektionen så räknade jag klart redovisningsuppgiften som ska vara klar på måndag, den ska bara renskrivas nu. Skönt! En sak mindre att tänka på.

Imorn blire excelövning sen matte. Så ska snart dunka huvet i kudden :) Natti!


Onsdag 13 Oktober

Kom nyss hem från skolan. Har varit där med Matilda och gjort redovisningsuppgiften som ska vara inne på fredag. Det gick bra, vi lyckades lösa det mesta. Nu borde jag gå och handla och sedan laga mat, men det orkar inte så sitter här och väntar på att maten bara ska flyga in i kylskåpet och att spisen sedan ska laga ihop något gott åt mig! När jag fått i mig lite mat ska jag ta tag i PM;et och fortsätta skriva på det, så jag kan bli klar någon gång! :)



Tycker det ser så tråkigt ut på bloggen utan någon bild då och då!



Jag förstår mig inte på dig!



Rekord, andra gången idag!

Idag har varit en bra dag. Har hunnit med mycket, jag har cyklat till skolan och sen hem igen (= 1 mil, rätt duktigt gjort!) vi gjorde klart och lämnade in den där exceluppgiften, jag fick veta att jag fick godkänt på duggan jag hade i matte förra veckan, samt fick tillbaks den andra redovisningsuppgiften och grupp uppgiften i matten! Känns skönt. Bara 2 tentor och 3 inlämniningsuppgifter kvar i mattekursen (innan 1/11), YEEEEY... Jag har även hunnigt skriva lite på mitt PM blir mer sånt imorn när jag inte har några föreläsningar. Den lägenheten jag var och kollade på var superfin! Tackar nog ja till den imorgon :)
Imorgon ska jag träffa Matilda på skolan vid halv elva, vi ska plugga matte och skriva PM, vet dock ej om jag orkar cykla med datorn på ryggen så kanske får bli buss imorn.

Nu ska jag poppa popcorn och se på film, sen sova! :)

Nattinatt!


Har inte tid..

Är inte så bra på det här med att blogga.. Har varken tid eller ork att hålla bloggningen igång under en längre tid. I helgen har jag vart hemma hos mammi och pappi. Hade en superhelg trots omständigheterna. Fredagkvällen bestod av bio i karlstad. Lördag stan med mamma, syster och bror, fick med mig ett par jeans hem. På lördagkvällen bowlade jag Erika, Sandra och Andi. Jag vann, självklart!

Nu har jag ätit frukost, ska snart duscha och sedan bege mig till skolan för att träffa mina gruppkompisar och göra klart våran excel uppg. Runt lunch, innan min föreläsning börjar ska jag och kolla på en annan lägenhet som jag hoppas faller i min smak! Skulle vara skönt att bo lite närmare skolan.

Ha det gött !

RSS 2.0